Dankh

Praktijk voor persoonlijke begeleiding - Nijmegen

Wie is Patricia Akkermans?

'Er is geen betere weg dan mijn eigen weg'

Ja, dat is mijn motto. En dat valt soms niet mee. Ik dwaal wel eens af van het doel dat ik voor ogen heb. Ik verstrik onderweg in stekelige struiken, wordt verblind door de zon, kijk niet goed op mijn kompas of mis aanwijzingen onderweg. Waar ik dan uitkom is misschien niet gepland, maar wel goed en soms zelfs beter.

Ik zie het zo. Je bent geboren en hebt tijd van leven gekregen. Maak er het beste van. Jouw beste. Met alle ervaringen die je onderweg opdoet. Dingen overkomen je, zijn onrechtvaardig, traumatisch zelfs. Maar dat is geen reden om stil te blijven staan. Of om je ouders of wie dan ook blijvend de schuld te geven van wat jou is overkomen. Het is altijd mogelijk door te gaan.  

Je leven heeft betekenis

Mijn overtuiging en ervaring is dat alles wat je meemaakt je ook een kans geeft er iets constructiefs mee te doen. Je kunt er betekenis aan geven. Je leven gaat over jou en wat jij ermee doet.

De mooiste geschenken komen soms in de meest verschrikkelijke verpakkingen. En het is noodzakelijk om er eerst verdrietig, boos, verontwaardigd en opstandig over te zijn. Maar laat het een fase zijn. Ga door met je leven, want als je er doorheen gaat vind je nog iets anders.

En daar kan ik je bij helpen

Als je bang bent voor het donkere bos. Als je het grommende geluid hoort van je grootste angst. Als de moed je in de schoenen is gezakt. Bij het zoeken naar de route als je verdwaald bent. Bij het zingeven aan ervaringen onderweg.

Ik ben voor korte tijd je persoonlijke toegewijde reisleidster, maar lopen doe je zelf.

Je eigen weg lopen is alle moeite waard.

"The privilege of a lifetime is being who you are", zei Joseph Campbell hierover.

Iets weten over achtergrond van de praktijknaam Dankh? Lees verder >>

Opleidingen

Ten eerste volg ik ijverig de school van het leven waarin ik wijze lessen leer van leraren in alle soorten en maten. Een leven lang leren is op mijn lijf geschreven.

Wat betreft diploma's: ik volgde een HBO opleiding tot jeugdhulpverlener, een post-HBO opleiding tot supervisor en coach, een opleiding tot natuurgeneeskundig energetisch therapeut op HBO niveau. En ik ben Master in Social Work. 

 
 
 

 

Patricia Akkermans

‚Äč

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je  contact opnemen via

M 06 15636340

contact AT dankh DOT nl

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!