Dankh

Praktijk voor persoonlijke begeleiding - Nijmegen

In ieders leven zit een heldenreis verborgen. Het doel van deze reis is dat je meester wordt over twee werelden, over de wereld van binnen en buiten. Dat je binnenkant en je buitenkant in overeenstemming zijn met elkaar. Dan leef je als wie en wat je diep van binnen in wezen bent. In dit E-book neem ik je mee op de etappes van de reis van de held(in). Ik nodig je uit om mee te reizen en om bij jezelf na te gaan waar jij staat in jouw heldenverhaal.

 

Gratis E-book

 

 

DOWNLOAD 'DE REIS VAN JE LEVEN'

Met het invullen van je naam en emailadres ontvang je binnen een uur mijn E-book. Je bent dan meteen ingeschreven voor mijn nieuwsbrief. 

Ik stuur je regelmatig nieuwe blogs over allerlei onderwerpen die direct of indirect te maken hebben met hoogsensitiviteit, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling.

 

Wil jij voor korte tijd een persoonlijk toegewijde reisleidster? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik bied drie trajecten aan

Natuurlijke balans: energetisch coachingprogramma voor het leren hanteren van energie

Vind je eigen weg: energetische coaching bij knooppunten in je leven

Instant Coaching Kaart: mini coaching pakket voor een moment van consultatie

 

 

 
 
 

 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!