Dankh

Praktijk voor persoonlijke begeleiding - Nijmegen

Samenwerking is voor mij een van de meest essentiële pijlers in mijn manier van werken. Heling, genezing, persoonlijke of spirituele groei zie ik vooral als het resultaat van het samenwerkingsproces tussen jou en mij. De energie in mijn handen, kennis, intuïtie, lichaamswijsheid en levenservaringen zijn mijn inbreng in dit proces, maar we doen het samen.

Het komt dus ook voor dat behandelingen of trajecten niet aanslaan omdat mijn manier van werken niet bij je past of omdat er, om wat voor reden dan ook, onvoldoende samenwerkingskracht is. 

Hieronder vind je ervaringen van klanten met behandelingen of consulten die ze in mijn praktijk ontvangen hebben.

 

'Hartelijk dank voor onbeschrijflijk veel alles'

“Soms komen er als je helemaal onder in die donkere put zit mensen op je pad die je zorg, licht en empathie en troost maar vooral een liefdevolle uitweg brengen. Als een engel op aarde voor je zijn. Zo iemand was jij voor mij anderhalf jaar lang.
En je leerde mij samen met jou uit die donkere diepe put te klimmen op weg naar een beter lichter bestaan.

Hartelijk dank voor onbeschrijflijk veel alles.”

AnonieM

'Ik heb nu eindelijk een gezonde keuze voor mezelf gemaakt'

Na wederom een forse paniekaanval zit ik thuis omdat ik niet meer in staat ben om te werken. Weer ga ik hulp zoeken, maar ik wil niet weer alleen praten want dat kan ik als de beste. Daarom kies ik coaching van Patricia. Zij praat niet alleen, maar werkt ook energetisch met mijn lichaam.

Als ik bij Patricia begin ben ik duidelijk de weg kwijt, maar dat komt doordat ik mezelf geleerd heb niet te voelen, maar gewoon door te gaan. Patricia leert mij mijn lichaam aanvoelen waardoor ik dit op een bepaald moment niet meer kan.

Na een innerlijke zoektocht komen we tot de conclusie dat ik op een kruispunt sta en dat ik moet kiezen wat ik wil. Dit was best een spannende periode want ik wilde nu eindelijk eens een goede keuze voor mijzelf maken. Echter door alles wat ik meegemaakt heb twijfel je aan jezelf of je nog wel weet wat goed voor je is. Patricia nam de tijd om me aan te horen, maar ook mijn lichaam aan te voelen en spiegelde dit steeds aan mij. Uiteindelijk heb ik nu een gezonde keuze voor mijzelf gemaakt. Linda (volgde het energetische coachingprogramma 'Natuurlijke balans')

'Ik ben van mijn klachten verlost'

Ik kwam bij Patricia met langdurige ernstige, bijna dagelijkse hoofdpijn en zeer verkrampt slapen en ontwaken..Pijnstilling in deze hielp niet.
Na elf behandelingen kan ik zeggen dat ik nu van mijn klachten verlost ben. Ik kon letterlijk de verplaatsing van de energie voelen tijdens de behandeling, en heb het geheel ervaren als een weldaad.
Zeer zeker ook de omgang en aanpak van Patricia was een stimulans in het proces van verbetering van mijn klachten.
Mijn Dankh daarvoor.   SdB 

'Ik accepteer mijn hooggevoeligheid en kan er steeds beter mee omgaan’

Na een periode van depressiviteit kwam ik er door een artikel achter dat mijn “anders” zijn hooggevoeligheid heet. Het maakte mij zoveel duidelijk, een openbaring.

Niet lang daarna zag ik een bericht van Dankh en ik wist en voelde dat ik daar naar toe moest. Na het eerste gesprek was het mij duidelijk dat ik de goede keuze had gemaakt. Door het hebben van gesprekken en energetische therapie kwam er veel naar boven. Het was niet altijd makkelijk maar ik voelde mij begrepen, wat voor mij niet een vanzelfsprekendheid is.

Patricia liet mij wegen en ingangen zien waar ik het bestaan niet van wist. Ik zie het, nu ook nog, als een lange weg met bochten en afslagen. Zij liet mij het zien, maar ikzelf was degene die de keuzes over de route maakte. Ik zie haar als een gids.

Waar sta ik nu: soms neem ik de verkeerde afslag maar ik kom steeds weer op mijn route uit, het heeft mijn leven duidelijkheid gegeven. Ik accepteer mijn hooggevoeligheid en kan er steeds beter mee omgaan. Zonder Patricia was mij dit waarschijnlijk niet gelukt.    Jeannette 

'Ik weet nu dat ik mijn sensitiviteit als kracht kan gebruiken en vertrouw op mijn intuïtie'

Waar was de vrouw gebleven die straalde en krachtig was en durfde te vertrouwen op haar intuïtie? Ik was haar kwijt, voelde me leeg en intens moe als ik thuis kwam van mijn werk. Ik kon niet meer echt blij zijn, mijn werk koste me teveel energie en putte me uit. Zo wilde ik niet verder gaan. Ik gaf op mijn werk aan dat ik tot rust moest komen. En toen ik mezelf rust toestond wist ik wat ik nodig had, ik moest om leren gaan met mijn sensitieve gevoelens. Ik ben op internet gaan zoeken naar mogelijke hulp en na een zoektocht kwam ik op de site van Dankh terecht, ik wist meteen; dit is goed voor mij, Patricia is de juiste persoon die mij kan begeleiden.

Ik voelde meteen een klik met haar, alsof ik haar al heel lang ken, zo vertrouwd.

De afgelopen 4 maanden heb ik bij haar het energetisch coachingsprogramma gevolgd. Wat een ervaring, wat een warme en persoonlijke begeleiding.

Patricia voelde met haar intuïtie precies aan wat ik nodig had. Door haar deskundige en energetische behandelingen voelde ik totale ontspanning. 

Een succesvol traject............het beste cadeau wat ik mezelf heb gegeven.

Wat heb ik veel geleerd van Patricia, ik durfde echt open te staan en er kwam een enorme bewustwording op gang. Ik leerde goed te zorgen voor mezelf, gunde mezelf tijd en rust. Door dit proces zocht ik steeds vaker de natuur op, de stilte. Dat deed me erg goed, Ik kwam door dit proces echt in contact met mezelf. Patricia reikte me veel aan en ik begreep wat ik er zelf mee kon doen.  

Wat voel ik me goed en in balans, ik ben blij en dankbaar, geniet vooral van kleine dingen die als je goed kijkt heel groot zijn.

Ik weet nu dat ik mijn sensitiviteit als kracht kan gebruiken en vertrouw op mijn intuïtie. Ik gun iedereen een coach als Patricia, wat ben ik blij dat ze op mijn pad kwam.

Dank je wel Patricia dat je mijn gids wilde zijn.    Daniëlle  (volgde het energetische coachingprogramma 'Natuurlijke balans')

'Door de energetische behandeling kom ik met nieuwe energie en moed uit de behandeling vandaan' 

Ik ben bij Patricia gekomen met een tweede burn-out, opgelopen in het onderwijs. Daarnaast zat ik met veel vragen over mezelf. De burn-out had ervoor gezorgd dat ik mijn zelfvertrouwen volkomen kwijt was. Therapeuten en andere mensen zeggen dan: “Ga weer in je kracht staan” Dan dacht ik: “Ja dat ik mooi gezegd maar, wat is dat dan”?  Ik had geen idee meer wie ik nu eigenlijk was en wat ik goed kon. Ik was heel erg moe en kon slecht tegen veel prikkels en veel mensen.

Te horen dat ik hoogsensitief ben, was een geruststelling. Er vielen veel dingen op zijn plaats. Samen met Patricia ben ik gaan zoeken hoe ik verder moest gaan. Patricia kan erg goed luisteren. Ze is heel taalvaardig en kan je verhaal zo goed samenvatten dat je net weer een stapje verder komt.

Het is tegenwoordig ‘ in’ om te vragen wat je nodig hebt, maar als je niet weet dat iets bestaat, kun je er ook niet om vragen. Als je niet weet dat geel bestaat, kun je niet zeggen dat je geel nodig hebt. Daarom was voor mij haar manier van luisteren, doorvragen en opnieuw iets formuleren heel belangrijk. Ik merk regelmatig dat Patricia veel kennis heeft.  Bij de eerste evaluatie bleek dat mijn eerste hulpvraag al beantwoord was en dat ik inmiddels verder doorgegroeid was.

Ook praktische dagelijkse voorvallen waarin je je kwetsbaarheid tegenkomt kun je hier goed kwijt. Gebeurtenissen in je gezin en het proces om weer terug te komen in je werk. Waarom triggert iets je en wat kun je hier aan doen? Door de energetische behandeling kom ik met nieuwe energie en moed uit de behandeling vandaan. Ik ben heel blij dat ik ‘toevallig’ bij haar terecht gekomen ben. Patricia is naast kundig ook rustig, nuchter en heeft gevoel voor humor. Dat relativeert prettig.     Een juf 

'Weten waar jouw krachten zitten is héél veel waard'

Ik voelde altijd onrust en me niet 'thuis' bij mezelf en mijn leven. Ik had ook  een ganglion (fysieke aandoening). Tijdens de sessie leek een link te ontstaan tussen mijn onrust en de fysieke verschijning van een ganglion. Alsof mijn emoties daarin weerspiegeld werden. Ik wilde van beide af, dus bleef ik de energetische therapie ondergaan.

Ik moest écht mezelf aankijken, mijn lichaam vertelde me dingen die mijn hoofd niet wilde weten en dat integreren was de grootste uitdaging. Gaan stáán voor mezelf , mezelf serieus nemen (dat wat er is accepteren ipv hardnekkig proberen te voelen wat er niet was) en daarnaar gaan leven was mijn grootste uitdaging.

Doordat de coaching überhaupt een ijkpunt was in mijn weken, was dat een moment  waarop ik stíl ging staan en met begeleiding van Patricia kon erkennen wat er binnen in me speelde.

Ik heb belangrijke stappen gezet op privé gebied en merk in mijn werk dat ik me ook daar veel rustiger voel, me niet gek laat maken (deed ik voorheen wel.. altijd op verwachtingen van anderen en taakgericht .. burn-out achter de rug) en zelfverzekerd beweeg in de dingen die ik doe”.

Patricia was een klankbord, een schouder, een kritische noot, een spiegel en bovenal gaf ze me de 'warme deken' van energie waardoor ik helderder ging zien en voelen en de kracht kon vinden mijn éigen leven te gaan leven.

Wat ik tijdens mijn traject ontdek heb bij Patricia is dat jij zelf degene bent die voor jezelf moet zorgen, dus het onderzoeken van wat zich in jou beweegt en waar jouw krachten zitten is héél veel waard. Je lichaam weet het allemaal, je hoofd houdt je soms voor de gek. Dus dáár luisteren waar jouw 'ziel' de waarheid vertelt, is belangrijk. Henriette

'Ik voel me bevrijd'

Ik kwam met hartklachten, moeheid en niet goed door kunnen ademen. Na 4 behandelingen kon ik weer goed doorademen, er is lucht en ruimte gekomen. Ik voel me bevrijd. Ria

“Wat me opvalt is dat je cliënten zo snel mogelijk weer in hun eigen kracht zet. Je doet geen enkele poging om cliënten langer te houden dan nodig is.”

Verbindend en verzachtend

Ik ben een tijd bij Patricia geweest i.vm. met pijnhantering en pijnbestrijding na verschillende valpartijen. De pijn is mede door de behandelingen verminderd. De healing heeft me geholpen om een positieve draai te geven aan een fundamenteel onthaastingsproces. Kernwoorden voor wat het teweeg heeft gebracht, zijn: vertraging, verzachting, vertrouwen, verbinding tussen hoofd, hart, handen en voeten, verbinding tussen hemel en aarde.

De handoplegging van Patricia heeft mij enorm gesteund in het ‘positief’ hanteren van een aantal ingrijpende (pijn)ervaringen. Het liefdevol omvatten van mijn voeten en het verbinding leggen tussen heup en voet en tussen links en rechts verzachtte letterlijk de fysieke pijnen en gaf ook een sterk gevoel van energiedoorstroming. Ik heb weer vrij veel energie en door een bewustere energiehuishouding voel ik op tijd aan wanneer ik aan pauzes, beweging of andere dingen toe ben. Marian

 

Meer klantervaringen >>

 
 
 

 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!