Dankh

Praktijk voor persoonlijke begeleiding - Nijmegen

Meer klantervaringen

 

'Om samen te leven met een partner, die aan de ziekte van Alzheimer leidt,valt niet mee.'

Men noemt mij nu " mantelzorger". Mijn man is al jaren aan het dementeren. Hij heeft regelmatig woedeaanvallen, dat is te begrijpen, maar bijna niet vol te houden voor mij. Ik heb regelmatig last van buikpijn, een stijve pijnlijke rug, eczeem, slapeloosheid.

Wij zijn nu beiden een aantal keren door Patricia  behandeld. Mijn man wordt heel rustig, is beter aanspreekbaar, en ik ben van mijn rugklachten af, voel me gesteund. Ook met het eczeem gaat het de goede kant op. Ik voel me veel positiever, en probeer er wat van te maken. De behandelingen van Patricia voelen als een fijne ondersteuning , we zijn er heel blij mee. Ik weet dat het alleen maar achteruit kan gaan. Maar, we genieten van de goede momenten.      Coby

'De depressieve verschijnselen verbeterden snel. De behandeling heeft ook merkbaar effect op ontstekingen door reuma.'

Sinds december 2015 trad bij mij herhaaldelijk boezemfibrileren op. Het voelt naar maar is op zich niet erg en als je de bloedverdunners keurig volgens schema slikt zijn de risico's op trombose te verwaarlozen.

Rampzalig echter waren de vele bijverschijnselen ten gevolge van de door de cardioloog voorgeschreven bètablokkers om het hart rustig te houden. Het is niet nodig hier alle effecten te noemen maar met name de aanhoudende depressieve verschijnselen en aanhoudende extreme vermoeidheid (ook nog toen ik al geruime tijd gestopt was met medicijnen) waren voor mij aanleiding eind april naar Patricia te gaan.

De depressieve verschijnselen verbeterden snel en nu, eind oktober, zijn ze verdwenen en bijna vergeten. Ik denk er alleen aan vanwege dit schrijven en als ik het woord bèta zie.

De extreme vermoeidheid is sinds de behandelingen door Patricia zo goed als weg. Als het zich toch voordoet komt dat omdat ik net iets teveel vraag van mijzelf. Op advies van Patricia doe ik aan “energiebeheer”: Eerst mij afvragen wat ik aan kan en vervolgens op tijd stoppen. Dit werkt prima maar soms, bijvoorbeeld tijdens een verfklusje dat langer duurt dan ingeschat, kies ik toch wel voor afmaken. Dan maar even uitgeteld zijn en dat duurt nu ook niet meer een hele dag zoals voorheen. 

De vermoeidheid van voor de bètablokkers – door al langer bestaande gewrichts- en spierreuma met als gevolg een slechte lichamelijke conditie – is sinds de aanpak door Patricia licht verbeterd maar ook hier treedt sneller herstel op. De behandeling heeft ook merkbaar effect op ontstekingen door reuma: de steeds aanwezige pijn is afgenomen en zo nu en dan helemaal weg en als er een plek opspeelt is dit minder heftig en sneller weer rustig. En ook hier geldt de regel van energiebeheer.        Teye

"Ik gun haar wat je mij ook hebt gebracht."

Een reactie van een tevreden klant nadat ik haar bedankte voor een warme aanbeveling.

Meer innerlijke rust en relativering

Patricia benadert met voornaamste vraag meer handvatten te krijgen om te gaan met hoogsensitiviteit en spiritualiteit in mijn leven en werken. Patricia was in staat aan te sluiten bij wie ik ben als mens. vanuit een gelijkwaardige benadering en het vermogen echt te luisteren was het voor mij gemakkelijk mij open te stellen. de combinatie van energetische therapie, psycho-educatie, geleide visualisatie en aardende  oefeningen werkten voor mij erg plezierig. Naast inzicht, bevestiging van wat al was en reflectie heeft het mij geholpen op verschillende gebieden duidelijker grenzen te stellen en in mijn eigen energie te blijven en te behouden.  Het advies om gericht aandacht te houden voor aarding is behulpzaam en zinvol. het resultaat is meer innerlijke rust, relativering, meer aandacht voor mijzelf. A.B. 

'Ik ben gegroeid en zelfverzekerder geworden'

Ik ben voor lichamelijke klachten naar Patricia gegaan. Ik had hier al heel lang last van & de reguliere geneeskunde bracht mij niet verder.
Eindelijk heb ik met de energetische behandelingen en de coachgesprekken deze klachten onder controle gekregen.

Mijn grootste uitdaging was om überhaupt de stap te zetten naar coaching. Ik doe dingen graag alleen, wil het zelf doen en vond het lastig om ondersteuning te vragen.

Ik ben altijd zelf verantwoordelijk gebleven voor mijn vraag, mijn uitdagingen, tijdens de coaching. De coaching heeft me geholpen om bij mezelf te komen en te blijven, waardoor ik mijn uitdagingen zelf aan heb durven en kunnen gaan.

Wat mij aanspreekt bij de aanpak van Patricia is dat er aandacht is voor gevoel, maar zeker ook voor het nuchtere verstand. Beide benen staan op de grond. Ik behoud de regie over mijn eigen leven. Het is niet opladen en tot de volgende keer maar weer. Waardoor je dus afhankelijk wordt. Maar ik heb geleerd hoe ik zelf opgeladen kan blijven. Bij deze coaching wordt echt doorgepakt.

Een paar mensen heb ik al geattendeerd op Patricia en met succes. Ook zij zijn enthousiast. Ik heb hen gezegd dat deze coaching voor mij het verschil heeft gemaakt, dat ik verder ben gekomen waar ik bij anderen stil kwam te staan. En dat ik gegroeid ben, zelfverzekerder ben geworden en dichter bij mezelf ben komen te staan. Angela

Beter balans houden

Ik ben bij Patricia gekomen omdat ik me al heel lang zo vermoeid voelde. Meer dan ik voor mijn leeftijd zou hoeven voelen. Ik wilde graag weten waar ik energie van kreeg en waar ik op leeg loop. Medisch gezien is er namelijk niets aan de hand. Patricia heeft mij gecoacht op het leren omgaan met mijn energiebalans. Met vallen en opstaan heb ik geleerd wat goed voor mij is en wat goed werkt. Ik ben beter voor mij zelf gaan zorgen. Ook heb ik geleerd me meer bewust te worden van mijn lichaam. Hierdoor kan ik me zelf nu beter in balans houden. Anita

Inzichten, scherpe bochten en zachte landingen 

Deze week life-coaching Intens heeft me een verrassende wending gegeven in mijn idee over geld. Alle spanningen die ik daar steeds in mijn leven op tegenkwam bleken ergens anders vandaan te komen. Waar ik op dit thema was vastgelopen sta ik nu in een nieuwe deuropening met een nieuwe open wereld voor me. Ik kan alle kanten op, zeker ook de goede! Ik heb een eigen keuze kunnen maken en kan authentiek verder. 

Een week stilstaan bij mezelf en een hele week vol inzichten, scherpe bochten, zachte landingen was het een warm bad aan mezelf. Dank jullie wel, Bo en Patricia, voor de ondersteuning om in het diepe te springen met zoveel tools en know-how. Ik durfde te gaan, open en eerlijk. Ik kon echt er helemaal voor gaan en voel me nu meer mezelf. Dank, dank, dank. Dorien

Minder zware pijnstillers

Ik heb artrose in mijn heup. Hier heb ik pijn aan en ik neem daar voor ook best zware pijnstillers. Na een aantal behandelingen bij Patricia kon ik minder pijnstillers innemen en ook minder zware. Daar voelde ik me wel beter over.

Uiteindelijk heb ik zelf toch besloten een nieuwe heup te nemen. Marga

'Mijn pijn is minder geworden'

Ik heb artrose en daarvan pijn in mijn knieën en enkels. Ik nam hiervoor elke dag pijnstillers. Door de behandelingen van Patricia ( handoplegging en magnetiseren) heb ik binnen 4 consulten mijn pijnstillers minder of niet hoeven innemen. Mijn pijn is minder geworden en m.n. mijn enkel is minder gezwollen.

De behandeling en benadering van Patricia heb ik als heel fijn ervaren. Ik werd er helemaal ontspannen en heerlijk warm van. Ik voelde me serieus genomen. Lien

 
 
 

 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!