Dankh

Praktijk voor persoonlijke begeleiding - Nijmegen

Energetische Coaching

bij knooppunten in je leven


Wanneer is dit iets voor mij?

Je bent vastgelopen op een of meerdere levensgebieden. Er is iets gebeurd, plotseling of sluimerend. Het ontbreekt je niet aan inzicht, misschien heb je al ooit psychologische hulp gehad en toch…

….voel je regelmatig een algeheel gevoel van onvrede of ongelukkig zijn. Je voelt je niet vervuld. Je worstelt met zingevingsvragen.

Of je ervaart concretere klachten. Je bent vaak moe zonder dat daar perse een medische oorzaak onder ligt. Je hebt moeite om grenzen aan te geven aan je omgeving. Je hebt de neiging om het eerst anderen naar de zin te maken en jezelf steeds op het tweede plan te zetten. Je hebt een burn-out (of weer een burn-out). Je hebt moeite je (hoog)sensitiviteit op een gezonde manier vorm te geven in je leven. Je hebt last van zaken waarvan je dacht dat je ze toch al opgelost had.

Je weet dat je het anders wilt. Beter nog, je weet dat het anders MOET wil je je weer gelukkiger voelen. En je wilt daar hulp bij omdat het niet alleen lukt.

En, liefst niet alleen in praatsessies!

Wat doen we in energetische coaching?

We doen energetische oefeningen om te leren dicht bij jezelf te blijven. Je leert een aantal basale aandachtsoefeningen waardoor je lichaamsbewustzijn verhoogd wordt en je uit je hoofd komt. 

We maken situaties inzichtelijk met systemisch werk. Met denken alleen kom je niet verder. Je hebt waarschijnlijk zelf al veel nagedacht over je situatie, dus we gaan andere manieren gebruiken.

We visualiseren vastgeroeste patronen, kijken naar de toekomst of gaan in verbeelding je zolder op of je kelder in om op te ruimen. Dit helpt je om op diep niveau oude zaken los te laten. Zoals Einstein ooit zei: ‘logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal’.

Je ontvangt energetische behandelingen (healing). Deze helpen je om beter te landen in je lichaam. 

Wat kost het?

Een pakket energetische coaching met 5 sessies van een uur kost € 395,00  (incl btw).

Voor meer informatie of het maken van een kennismakingafspraak kun je me bellen op 06 15636340 of mailen patricia AT dankh DOT nl

Wat zijn ervaringen van anderen? 

'Met een lach en een traan aan mezelf werken'

‘Toen ik bij Patricia kwam zat ik er flink doorheen, een stressvolle thuissituatie, oververmoeid, veel pijn en gewoon overbelast.

Patricia is een warm mens en ik heb mij altijd veilig gevoeld en kon daardoor dan ook met een lach en een traan aan mezelf werken.

Dankzij gesprekken, wandelingen en energetische behandelingen heb ik mijn hart kunnen luchten, mijn hoofd kunnen leegmaken, ben ik weer met mezelf en mijn lijf in contact gekomen en heb ik geleerd waar mijn grenzen liggen.

De balans houden blijft een uitdaging, maar ik voel sneller mijn grenzen aan en durf deze ook veel sneller aan te geven. Ik zorg beter voor mezelf en neem meer tijd voor mezelf.

Ook hebben we aandacht besteed aan rouwverwerking door middel van visualisatie, de effecten daarvan hebben daarna altijd doorgewerkt en (helaas) heb ik dit ook kort geleden nog toegepast. Het heeft mij echt geholpen alles een plekje te geven.

Ik ben haar ontzettend dankbaar voor alles.’ 

Shirley

'Ik voel me altijd beter als ik weg ga'

'Ik kwam naar Patricia omdat ik veel last had van mijn hooggevoeligheid waardoor ik heel erg snel over vermoeiend raakte en heel wankel op mijn voeten stond. Ik wilde graag een betere balans vinden waardoor ik niet meer zo heen en weer schommelde tussen 'ik ben heel erg moe en wiebelig' en ' ik heb energie om dingen te doen. 

 

De behandelingen en begeleiding van Patricia hebben me geholpen om deze balans te vinden. Het komt nog heel zelden voor dat ik zo moe ben dat ik op mijn benen sta te trillen en me heel wankel voel en ik heb het gevoel dat ik veel beter met prikkels om kan gaan.

 

Ik vind het altijd heel erg fijn om bij Patricia te komen. Ze denkt met me mee als ik iets moeilijk vind en geeft me de steun die ik op dat moment nodig heb. Ik voel me altijd beter als ik weg ga.'

Ida

'Hartelijk dank voor onbeschrijflijk veel alles'

'Soms komen er als je helemaal onder in die donkere put zit mensen op je pad die je zorg, licht en empathie en troost maar vooral een liefdevolle uitweg brengen. Als een engel op aarde voor je zijn. Zo iemand was jij voor mij anderhalf jaar lang.
En je leerde mij samen met jou uit die donkere diepe put te klimmen op weg naar een beter lichter bestaan.

Hartelijk dank voor onbeschrijflijk veel alles.'

AnonieM 

'Ik accepteer mijn hooggevoeligheid en kan er steeds beter mee omgaan’

'Na een periode van depressiviteit kwam ik er door een artikel achter dat mijn “anders” zijn hooggevoeligheid heet. Het maakte mij zoveel duidelijk, een openbaring.

Niet lang daarna zag ik een bericht van Dankh en ik wist en voelde dat ik daar naar toe moest. Na het eerste gesprek was het mij duidelijk dat ik de goede keuze had gemaakt. Door het hebben van gesprekken en energetische therapie kwam er veel naar boven. Het was niet altijd makkelijk maar ik voelde mij begrepen, wat voor mij niet een vanzelfsprekendheid is.

Patricia liet mij wegen en ingangen zien waar ik het bestaan niet van wist. Ik zie het, nu ook nog, als een lange weg met bochten en afslagen. Zij liet mij het zien, maar ikzelf was degene die de keuzes over de route maakte. Ik zie haar als een gids.

Waar sta ik nu: soms neem ik de verkeerde afslag maar ik kom steeds weer op mijn route uit, het heeft mijn leven duidelijkheid gegeven. Ik accepteer mijn hooggevoeligheid en kan er steeds beter mee omgaan. Zonder Patricia was mij dit waarschijnlijk niet gelukt.'    

Jeannette 

'Door de energetische behandeling kom ik met nieuwe energie en moed uit de behandeling vandaan' 

'Ik ben bij Patricia gekomen met een tweede burn-out, opgelopen in het onderwijs. Daarnaast zat ik met veel vragen over mezelf. De burn-out had ervoor gezorgd dat ik mijn zelfvertrouwen volkomen kwijt was. Therapeuten en andere mensen zeggen dan: “Ga weer in je kracht staan” Dan dacht ik: “Ja dat ik mooi gezegd maar, wat is dat dan”?  Ik had geen idee meer wie ik nu eigenlijk was en wat ik goed kon. Ik was heel erg moe en kon slecht tegen veel prikkels en veel mensen.

Samen met Patricia ben ik gaan zoeken hoe ik verder moest gaan. Patricia kan erg goed luisteren. Ze is heel taalvaardig en kan je verhaal zo goed samenvatten dat je net weer een stapje verder komt.  Ik merk regelmatig dat Patricia veel kennis heeft.  

Ook praktische dagelijkse voorvallen waarin je je kwetsbaarheid tegenkomt kun je hier goed kwijt. Gebeurtenissen in je gezin en het proces om weer terug te komen in je werk. Waarom triggert iets je en wat kun je hier aan doen? Door de energetische behandeling kom ik met nieuwe energie en moed uit de behandeling vandaan. Ik ben heel blij dat ik ‘toevallig’ bij haar terecht gekomen ben. Patricia is naast kundig ook rustig, nuchter en heeft gevoel voor humor. Dat relativeert prettig.'     

Een juf 

‘ Ik sta in een nieuwe deuropening’

'Life-coaching Intens heeft me een verrassende wending gegeven in mijn idee over iets waar ik steeds weer tegenaan liep. Alle spanningen die ik daar steeds in mijn leven op tegenkwam bleken ergens anders vandaan te komen. Waar ik op dit thema was vastgelopen sta ik nu in een nieuwe deuropening met een nieuwe open wereld voor me. Ik kan alle kanten op, zeker ook de goede! Ik heb een eigen keuze kunnen maken en kan authentiek verder. 

Stilstaan bij mezelf en een hele week vol inzichten, scherpe bochten, zachte landingen was het een warm bad aan mezelf. Dank je wel, voor de ondersteuning om in het diepe te springen met zoveel tools en know-how. Ik durfde te gaan, open en eerlijk. Ik kon echt er helemaal voor gaan en voel me nu meer mezelf. Dank, dank, dank.'  

Dorien 

‘Ik leer steeds beter om de verantwoordelijkheid van mijn leven in eigen hand te nemen’

'Heb genoten, ook omdat ik even helemaal weg van huis was. Had nog nooit zoveel bij mezelf stilgestaan. Ik heb veel inzichten gekregen, bijvoorbeeld in de relatie naar mijn ouders en mijn plaats in het gezin. Ik leer steeds beter om de verantwoordelijkheid van mijn leven in eigen hand te nemen. Ik heb tot nu heel veel geleefd naar wat ik dacht dat anderen van mij verwachten. Dat zit allemaal in mijn hoofd en is dus niet reëel de verwachting van een ander. Ben er mee bezig en ga stap voor stap vooruit. Eigenlijk leer ik voor het eerst in mijn leven om voor mezelf te denken en dat is wennen en zoeken'. 

Inge 

‘Al met al was het leerzaam en bijzonder ’

'Het maken van een tijdlijn van 0 jaar tot nu was voor mij een bijzondere ervaring. Ik zag op papier, hoe mijn leven tot nu toe verlopen was.

Ik kreeg nieuwe kennis aangereikt waar we mee gingen werken zoals geweldloze communicatie. Al die inzichten over hoe dit werkt vond ik een verrijking van mijn geest. Ik heb inzicht gekregen dat als je beter je gevoelens en behoeften kenbaar kan maken het leven een stuk mooier en gelukkiger kan zijn!

De kernwoorden die ik voor mijzelf ontdekte zijn; speels, vrij, reizen en avontuur. Het alleen al zien van deze woorden geeft mij een blij gevoel.

Ook heb ik gemerkt dat ik het fijn vind om mijn hersens te gebruiken en me meer in dingen te verdiepen. Dat geeft me voldoening. Al met al was het leerzaam en bijzonder.' 

Jeannet 

 
 
 

 

​​

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!