Dankh

Praktijk voor persoonlijke begeleiding - Nijmegen

Traject gericht op beroep en levenstaak

 • Wil je dat jouw werkend bestaan zinvol is en dat je hierin helemaal tot je recht komt?
 • Voel je diep van binnen dat je geen loonslaaf (meer) wilt zijn?
 • Voel je urgentie om ‘iets’ te gaan doen dat meer bij je levenstaak past?  
 • Vraag je je af wat jouw unieke bijdrage aan deze wereld is?

Een van je grootste geluksmomenten is als je beroep samenvalt met je levenstaak. Je werk is dan jouw unieke voetafdruk op deze wereld, jouw werelddienst. Mijn overtuiging is dat iedereen geboren wordt met een eigen levenstaak, noem het je persoonlijke missie: waartoe ben jij naar deze aarde gekomen? Wat kom jij hier brengen?

Soms weet je al wat je levenstaak  is, soms niet. Soms ontvouwt het zich gaandeweg. Je kunt vaak al signalen onderweg ontvangen in de vorm van toevallige gebeurtenissen, in dromen en ontmoetingen.

Je levenstaak vind je meestal niet meteen als je net begint met je werkend bestaan. De weg ernaar toe bestaat wel uit de loopbaanstappen die je tot nu toe gezet hebt. Mijn ervaring is dat geen enkele werkervaring voor niets is geweest en vaak in een groter plan past.

‘Vind het werk dat bij je past en je hoeft nooit meer te werken’  zei Confusius. Dat is precies wat we in dit traject gaan doen.

Gedurende een periode van een 4 -5 maanden gaan we samenwerken om helderheid te krijgen over je beroep en levenstaak (als dat nog niet helder is). Je ontdekt wat nodig is om verdere stappen in de richting daarvan te zetten. Je maakt bewuste keuzes op het gebied van je loopbaan. Deze keuzes staan niet los van andere belangrijke levensterreinen zoals relatie/partner, kinderen en je sociale leven. Deze levensterreinen worden dan ook in het traject meegenomen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 1. De levenslijn, terugblik op je werkend leven tot nu toe
 2. Levensdoelen en de weg naar het levenswerk
 3. Aanleg, sterke kanten en beperkingen
 4. Oriëntatie op scholing of op de arbeidsmarkt
 5. Consequenties van keuzes: afstemming van loopbaan en privéleven

Naast gesprekken wordt gebruik gemaakt van creatieve methoden zoals bijvoorbeeld visualisaties, meditatie en mindmapping.

Het loopbaantraject bestaat uit:

 • Zes individuele sessies à 2 uur
 • Thuisopdrachten
 • Extra ondersteuning buiten de bijeenkomsten via email of telefoon (indien nodig)

De kosten, verbonden aan dit programma bedragen € 1199,00 (excl. 21% BTW). Mocht je interesse hebben in dit loopbaantraject en je wilt er meer over weten, maak dan een afspraak voor een gratis informatiegesprek.

 
 
 

 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!