Dankh

Praktijk voor persoonlijke begeleiding - Nijmegen

Dicht bij jezelf in een natuurlijke balans

Wanneer is dit echt iets voor mij?

Als je vastgelopen bent op je werk of dat dreigt te doen. Of als je wel enthousiast bent over je werk en je collega's maar toch te vermoeid en leeg thuiskomt.

De coaching is een mix van gesprekken en energetische begeleiding en is heel geschikt voor hoogsensitieve mensen die moeite hebben om (in hun werk) grenzen aan te geven, die last hebben van perfectionisme en zich onzeker voelen. Die voelen dat ze ergens op leeglopen maar niet goed weten waardoor of niet weten hoe je een energielek kunt stoppen. Die zich ongemakkelijk voelen in grote groepen zoals bij vergaderingen of teamdagen.

De coaching is gericht op onzichtbare energetische aspecten die spelen tussen mensen en die ongemerkt veel invloed op je hebben. 

Misschien heb je je nooit zo gerealiseerd dat je hoogsensitief bent en besteed je te weinig aandacht aan een gezonde energiebalans. Daadkrachtige mensen kunnen onopgemerkt erg sensitief zijn en dat bij zichzelf niet erkennen. Daarop loop je een keer vast.

Ik schreef een artikel >>  Ik hoogsensitief? Ik herken me daarin niet! Daarin kun je lezen hoe het komt dat je (hoog)sensitiviteit niet (h)erkent bij jezelf.

De rode draad in deze coaching is om een natuurlijke balans te ontwikkelen tussen energie geven en energie ontvangen.

Wat gaan we doen in deze coaching?

We voeren gesprekken, doen energetische oefeningen en desgewenst krijg je energetische behandelingen.

Gedurende 4-5 maanden word je begeleid bij jouw vragen op een manier die bij je past.

Je vindt mogelijkheden om in je natuurlijke balans (terug) te komen zodat je je goed en gezond voelt. Je vindt jouw manier om grenzen te stellen en hoe je druk van buitenaf vermindert. Je laat verantwoordelijkheden daar waar ze thuishoren.

We gaan aan de slag met de volgende vijf punten:

  1. Plug in, plug uit: omgaan met sensitiviteit in groepen mensen waardoor je energie overhoudt en geen energie ongewild kwijtraakt.
  2. Focus verleggen: bij jezelf blijven zodat je focus houdt op wat je wel wilt in plaats van wat je niet wilt.
  3. In verbinding blijven: gezonde grenzen stellen aan je zelf en aan je omgeving zonder je terug te trekken of hierbij in conflict te komen.
  4. Aarden: omgaan met emoties, vervelende gebeurtenissen en kritiek zonder erdoor overweldigd te raken.
  5. Je lichaam, je huis: contact maken en houden met je fysieke lichaam en er goed voor zorgen. Het verhogen van je lichaamsbewustzijn geeft een gevoel van veiligheid en vertrouwen.

Dit programma bestaat uit 7 individuele energetische coachingsessies van 1,5 uur, is altijd maatwerk en je krijgt extra ondersteuning tussen de afspraken via email, app of telefonisch als je dat wenst. 

De kosten voor dit individuele programma bedragen € 1270,00 (incl. btw).

Vergoeding door de werkgever
Mogelijk heeft jouw werkgever budget voor de kosten van dit programma. Bijvoorbeeld in het kader van een persoonlijk ontwikkelingsplan, re-integratie of verzuimpreventie. Een gesprek met de werkgever in het kader van kennismaking of evaluatie is in de prijs inbegrepen.

Mocht je interesse hebben in dit energetische coachingprogramma en wil je weten of het iets voor je is, maak dan een afspraak voor een gratis informatiegesprek.

Wat klanten erover zeggen:

'Weer even een bewustwordingsproces om mee verder te gaan'

Ik kwam bij Patricia omdat het op mijn werk niet lukte een gevoel van afstemming te voelen tussen het team en mij. Ik voelde me hier vervelend onder en wilde graag coaching hierin hebben. We kwamen bij hoe ik over kom bij andere mensen en of ik dat op deze manier wilde. Er kwamen mooie inzichten naar boven die ik weer mee kon nemen naar nieuw werk. Ook de oefeningen die ik kreeg zijn fijn om mee te nemen en in te zetten op momenten die ik weer even spannend vind of waarin ik oploop. 

Door middel van gesprek en het werken op energetisch niveau kwam ik tot inzichten die fijn zijn om mee te nemen in mijn leven. Weer even een bewustwordingsproces om weer mee verder te gaan!  René

'Ik weet nu dat ik mijn sensitiviteit als kracht kan gebruiken'

Waar was de vrouw gebleven die straalde en krachtig was en durfde te vertrouwen op haar intuïtie? Ik was haar kwijt, voelde me leeg en intens moe als ik thuis kwam van mijn werk. Ik kon niet meer echt blij zijn, mijn werk koste me teveel energie en putte me uit.

Wat heb ik veel geleerd, ik durfde echt open te staan en er kwam een enorme bewustwording op gang. Ik leerde goed te zorgen voor mezelf, gunde mezelf tijd en rust. Door dit proces zocht ik steeds vaker de natuur op, de stilte. Dat deed me erg goed, Ik kwam door dit proces echt in contact met mezelf. Patricia reikte me veel aan en ik begreep wat ik er zelf mee kon doen.  

Wat voel ik me goed en in balans, ik ben blij en dankbaar, geniet vooral van kleine dingen die als je goed kijkt heel groot zijn.

Ik weet nu dat ik mijn sensitiviteit als kracht kan gebruiken en vertrouw op mijn intuïtie.   Daniëlle 

'Ik heb nu eindelijk een gezonde keuze gemaakt'

Na wederom een forse paniekaanval zit ik thuis omdat ik niet meer in staat ben om te werken. Weer ga ik hulp zoeken, maar ik wil niet weer alleen praten want dat kan ik als de beste. Daarom kies ik coaching van Patricia. Zij praat niet alleen, maar werkt ook energetisch met mijn lichaam.

Als ik bij Patricia begin ben ik duidelijk de weg kwijt, maar dat komt doordat ik mezelf geleerd heb niet te voelen, maar gewoon door te gaan. Patricia leert mij mijn lichaam aanvoelen waardoor ik dit op een bepaald moment niet meer kan.

Na een innerlijke zoektocht komen we tot de conclusie dat ik op een kruispunt sta en dat ik moet kiezen wat ik wil. Dit was best een spannende periode want ik wilde nu eindelijk eens een goede keuze voor mijzelf maken. Echter door alles wat ik meegemaakt heb twijfel je aan jezelf of je nog wel weet wat goed voor je is. Patricia nam de tijd om me aan te horen, maar ook mijn lichaam aan te voelen en spiegelde dit steeds aan mij. Uiteindelijk heb ik nu een gezonde keuze voor mijzelf gemaakt. Linda 

'Ik ben gegroeid en zelfverzekerder geworden'

Mijn grootste uitdaging was om überhaupt de stap te zetten naar coaching. Ik doe dingen graag alleen, wil het zelf doen en vond het lastig om ondersteuning te vragen.

Ik ben altijd zelf verantwoordelijk gebleven voor mijn vraag, mijn uitdagingen, tijdens de coaching. De coaching heeft me geholpen om bij mezelf te komen en te blijven, waardoor ik mijn uitdagingen zelf aan heb durven en kunnen gaan.

Wat mij aanspreekt bij de aanpak van Patricia is dat er aandacht is voor gevoel, maar zeker ook voor het nuchtere verstand. Beide benen staan op de grond. Ik behoud de regie over mijn eigen leven. Het is niet opladen en tot de volgende keer maar weer. Waardoor je dus afhankelijk wordt. Maar ik heb geleerd hoe ik zelf opgeladen kan blijven. Bij deze coaching wordt echt doorgepakt.

Ik ben gegroeid en zelfverzekerder ben geworden en dichter bij mezelf ben komen te staan. Angela

'Meer innerlijke rust en relativering'

Patricia benadert met voornaamste vraag meer handvatten te krijgen om te gaan met hoogsensitiviteit en spiritualiteit in mijn leven en werken. Patricia was in staat aan te sluiten bij wie ik ben als mens. vanuit een gelijkwaardige benadering en het vermogen echt te luisteren was het voor mij gemakkelijk mij open te stellen. de combinatie van energetische therapie, psycho-educatie, geleide visualisatie en aardende  oefeningen werkten voor mij erg plezierig. Naast inzicht, bevestiging van wat al was en reflectie heeft het mij geholpen op verschillende gebieden duidelijker grenzen te stellen en in mijn eigen energie te blijven en te behouden.  Het advies om gericht aandacht te houden voor aarding is behulpzaam en zinvol. het resultaat is meer innerlijke rust, relativering, meer aandacht voor mijzelf. A.B

 

 
 
 

 

Neem voor vragen of een gratis informatief gesprek contact met me op.
Patricia Akkermans
M 06 15636340
E contact@dankh.nl

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!