Dankh

Praktijk voor persoonlijke begeleiding - Nijmegen

Consulten coaching voor hoogsensitieve mensen

Ben je vaak vermoeid en voel je je leeg en futloos na je werk bijvoorbeeld? Heb je moeite om goed voor jezelf te zorgen of om je grenzen aan te geven? Raak je leeg en vermoeid nadat je langdurig onder mensen bent geweest? Vind je het moeilijk om je werk los te laten? Word je onzeker doordat je vaak van alles aanvoelt, maar wat niet gezegd wordt?

Daar kun je grip op krijgen!

Als je gevoeligheid zo ver gaat dat je dingen waarneemt die voor de meeste mensen niet te zien of te voelen zijn dan begeleid ik je in het omgaan hiermee. 

Ik richt mij op de begeleiding en het leren omgaan met hooggevoeligheid. Ik behandel ook fysieke klachten die daarbij horen zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, buikpijn en benauwdheid. De begeleiding is er op gericht om balans te vinden tussen energie geven en energie ontvangen. Hierdoor leer je goed bij jezelf te blijven en voel je je energiek.

Wat houdt een los consult of persoonlijke workshop in?

Een los consult bestaat uit een combinatie van coaching en een energetische behandeling waarin ik samen met jou naar de huidige situatie kijk en wat voor jou de gewenste situatie zou zijn. 

In een persoonlijke workshop van een dagdeel kun je diepgaander met een bepaald thema aan de slag. Je traint of oefent ander effectief gedrag. Je leert 'spelen' met energie. Thema's waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld: omgaan met je gevoeligheid in groepen mensen, in je eigen kracht blijven, loskomen van oude relaties, minder overweldigd worden door je omgeving of je gevoelens, omgaan met buitenzintuiglijke waarnemingen. 

Tijdens zowel het losse consult als de persoonlijke workshop wordt veel aandacht besteed aan een goede gronding. ‚Äč

De prijzen zijn inclusief 21% btw voor particulieren.

 

 

 
 
 

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je contact opnemen via

M 06 25541120

contact AT dankh DOT nl

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!