Patricia Akkermans | Dankh » Nieuwsbrief » Tijd om naar binnen te gaan.

Er is zoveel onrust in de wereld dat het soms moeilijk is om je eigen rustpunt te vinden. Veel vragen die ik krijg in mijn praktijk gaan over hoe om te gaan met alle drukte om je heen. Hoe in de waan van de dag zelf evenwichtig, open, wakker en alert te blijven. De druk loopt op.

Veel vrouwen (en mannen) staan op de rand van een transformatieproces en worden daar door levensomstandigheden op dit moment serieus toe 'uitgenodigd'. Dat is niet voor niets. De hele wereld is bezig met een gigantisch transformatieproces. En de wereld, dat ben jij ook!

Deze wereld heeft jou nodig, iemand die bewust, wakker, sensitief en krachtig vanuit haar essentie leeft. Als jij het gevoel hebt dat ook jij uitgenodigd bent om een transformatieproces in te gaan, misschien is dan nu de tijd om echt op reis te gaan!

Niemand kan je vertellen hoe je moet lopen, zekerheden geeft het proces niet, je maakt je eigen pad.

Wat ik wel voor je kan doen is je de komende maanden in de nieuwsbrief meenemen in een universeel transformatieproces: de reis van de held. Hierin zitten veel mooie aanknopingspunten als kleine wegwijzers voor je eigen reis.

Ga je mee?

Het begint met mijn motto.

Er is geen betere weg dan jouw eigen weg

Wat ís jouw verhaal?

Welke rol speel jij in jouw verhaal?

Mijn verhaal ligt ten grondslag aan wie ik nu ben, waar ik voor sta, waar ik voor ga en wat ik door wil geven aan de wereld.

Mijn verhaal is de bosgrond waarop ik loop. Het is het bos zonder pad waarin ik zelf mijn weg zoek. Iedere stap is mijn stap en ik maak mijn eigen weg. Die weg is altijd goed, want het is mijn weg. Het is een weg met tegenslagen, successen, vallen en altijd één keer meer opstaan.

Uiteindelijk kom ik thuis. Thuis bij mezelf. Verder gaan....  

(Lees-, luister-, kijk- en overwegingstijd 15 minuten)

 

Publicaties

Er zijn inmiddels twee nieuwe artikelen van mij verschenen op Online Magazine Nieuwetijdskind. Via deze link Heling na seksueel misbruik kom je bij het eerste artikel.

Het tweede is zo vers dat ik het nog niet op mijn eigen site mag zetten. De titel luidt:  Een zielenliefde blijft soms op zielenniveau. Klik op de foto om het te lezen op Online Magazine Nieuwetijdskind.

 

Ik schrijf ook regelmatig een blog op mijn site. Als je geïnteresseerd bent in mijn schrijven, kijk dan tweewekelijks op mijn website. 

Ook voor speciale aanbiedingen of acties!

Lifecoaching of natuurgeneeskundig consult gratis

In december verloot ik onder alle inschrijvers van mijn nieuwsbrief weer een lifecoaching of natuurgeneeskundig consult. Geheel gratis. 

Mijn praktijk bloeit met name van mond-tot-mond aanbevelingen. Ken je hoogsensitieve vrouwen die baat kunnen hebben bij mijn diensten, dan stel ik het op prijs als je ze op mijn praktijk of mijn nieuwsbrief attent maakt. Voor referenties kunnen ze direct klikken op www.dankh.nl/referenties

Mijn dank hiervoor.

Reizen

Volgende week ga ik met mijn partner naar Nepal. Normaal gesproken regelen wij alles zelf voor een reis, maar dit keer laten we ons leiden door een vriend van ons. Thomas Tierolff organiseert kleinschalige spirituele reizen in Nepal met zijn Nepalese vrouw Holi.

Betrokken, persoonlijk en vertrouwd. Mocht je naar Nepal willen gaan, ga dan nu. Misschien met een queeste?

Tot slot

Een kijktip

Wellicht heb je dit filmpje als eens gezien, maar ik blijf het zo inspirerend vinden. Duurt ruim 2 minuten en ondertiteld. De boodschap is erg helder aan het einde.

 

Tot de volgende keer. Naar verwachting eind december.

Hartelijke groet, Patricia

Patricia Akkermans

M   06 15636340

E   contact@dankh.nl

I    www.dankh.nl