Patricia Akkermans | Dankh » Nieuwsbrief » Het lijkt onmogelijk totdat je het doet.

Een heldin is iemand die ondanks angst toch doorgaat omdat ze diep van binnen weet dat ze een rijker en gelukkiger leven kan leiden. Het gaat hier niet om geld, ze kan economisch aan de grond zitten en toch een rijk en gelukkig leven leiden. Die rijkdom kan niemand haar meer afnemen. Lees verder in het vierde en laatste deel van 


Voor nieuwe lezers. Deel 1, 2 en 3 van 'Je bent de heldin van je eigen verhaal' zijn in voorgaande nieuwsbrieven verschenen. In april komen alle delen samen gebundeld in een E-book uit. Alle nieuwsbrieflezers krijgen deze gratis toegestuurd. Mocht je eerder willen lezen klik dan op deel1, deel2, deel3.

 

DanaPresent®, the art of giving 

...ik geef iets weg

Tijdens mijn reis in ondenemersland kom ik ook andere pioniers hierin tegen. Mijn bijzondere waardering heeft de kleine webshop DanaPresent®. De cadeaus zijn geïnspireerd op het boedhisme. Maria Smit en Marije Koopmanschap maken alle cadeaus van eco-vriendelijke materialen in hun eigen atelier. Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel. Kijk vooral eens rond op de website.

Aan een van de nieuwsbrieflezers geef ik een pelgrim mini-Jizo met een edelsteentje en gezichtsuitdrukking naar keuze. Sluit goed aan bij het thema 'reizen' dat ik al enkele maanden beschrijf in de nieuwsbrieven. Klik op de foto voor meer informatie en de betekenis van deze Jizo. Mijn ervaring is dat kleine amuletten die je bij je kunt dragen als je een transformatieve periode in je leven meemaakt, je erg kunnen ondersteunen.

Wil je in aanmerking komen voor deze pelgrim mini-Jizo? Stuur me dan uiterlijk 12 maart een email via patricia@dankh.nl. Geef kort aan waarmee deze mini-Jizo jou kan ondersteunen. Op 14 maart mail ik de winnaar.

Publicatie, vooraankondiging

Op dinsdag 8 maart wordt mijn nieuwe artikel gepubliceerd op Online Magazine Nieuwetijdskind: Intuïtieve hoogbegaafdheid en psychosegevoeligheid, hoe voorkom je dat je een gave een last wordt. Hierin beschrijf ik de geleidelijke overgang tussen intuïtief hoogbegaafd zijn en psychosegevoeligheid en wat je kunt doen om je weerbaarheid te vergroten. Dit artikel zal ook gepubliceerd worden in het blad Klankspiegel van stichting Weerklank. Vanaf half maart is het artikel op mijn website te lezen en te downloaden.

Lente

De lente staat voor de deur. Ook in de seizoenen van een levensjaar. Het groeiprcoes kan even duren. Eén ding is zeker, je oogst later wat je nu zaait. Welke kiem wil jij groeikracht geven?

Facebook

Dankh zit op facebook, jij ook? Heb je mijn bedrijfspagina al eens bezocht? Een like voor de pagina van Dankh op facebook zou ik fijn vinden. Klik hier om naar mijn facebookpagina te gaan. Geef daar een like. Dankh je wel! 

Dankh coaching, persoonlijke begeleiding

Tot de volgende nieuwsbrief!

Hartelijke groet,

Patricia Akkermans

 

Patricia Akkermans

M   06 15636340

E   contact@dankh.nl

I    www.dankh.nl