Patricia Akkermans | Dankh » Nieuwsbrief » juni 2015

In deze nieuwsbrief een korte blog, locatienieuws, publicaties, een winnaar, twee aankondigingen en een kijktip.

 

Weerspiegeling

Als we oplettend zijn en wakker dan kunnen we veel tekenen om ons heen opmerken die ons kunnen helpen bij een vraag of een probleem. Die hulp of aanwijzing kan komen van een vriend, een vijand, een dier, een bloem, een liedje op de radio, een ingeving, een droom, etcetera. 

Mijn ervaring is dat je heel vaak geholpen wordt, maar dat de vorm waarin dat komt los moet staan van je verwachtingen. We kunnen de wereld om ons heen als een spiegel voor onze binnenwereld laten werken. Laat de vorm los waarin het antwoord moet komen en laat je verrassen!

Afgelopen maand kreeg ik zelf ook weer een mooie spiegeling:

 

"Wonder, zoek me op!" roep ik een maand geleden naar boven.

Verder lezen...

Publicaties

"Waarom roken soms beter is dan mediteren!" is de prikkelende titel van mijn volgende artikel. De verwachting is dat dit artikel wederom op nieuwetijdskind.com gepubliceerd gaat worden. Houd mijn site in de gaten voor de publicatiedatum of nieuwetijdskind.com.

Mocht je mijn vorige artikel gemist hebben en willen lezen: klik op de foto.

d'Ankh op toer

Naast mijn eigen praktijk in Nijmegen ga ik vanaf juni ook eens per maand praktijk houden in Wommels (Fr.) en Utrecht. 

In Wommels is dat in Sport-en gezondheidscentrum Véronique Akkermans, Walperterwei 41-H, 8731 CD Wommels. De eerste keer dat ik daar ben is op dinsdag 16 juni van 13.00- 17.00.

In Utrecht lopen de gesprekken nog voor een praktijkruimte in de wijk Witte Vrouwen. Zo gauw dat rond is laat ik op mijn website en via een korte memo het adres en de dag weten. Dat zal naar verwachting een middag eind juni worden.

Wie zich serieus wil openstellen voor verandering en groei en overweegt om ondersteuning te vragen in het omgaan met hoogsensitiviteit, kan zich aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek duurt 30 minuten, hierin kunnen we vrijblijvend kennismaken en bekijken of een samenwerking vruchtbaar kan zijn.

Aanmelden voor dit gesprek kan voor alledrie locaties via contact@dankh.nl

En de winnaar is...

In juni is er ook een winnaar van een volledig gratis coachingsgesprek. Er is behoorlijk gereageerd op dit aanbod in ruil voor aanmelding voor de nieuwsbrief. Zie voor de winnaar van het volledig gratis coachingsgesprek het volgende filmpje...

Instant Coaching Kaart!

Dit is de naam van mijn nieuwe product. Instant coaching, voor als je wel wat ondersteuning kunt gebruiken, maar geen heel coachingsprogramma wilt doen. Vijf consulten in drie vormen en een jaar geldig.

Volgende week kun je als nieuwsbrief abonnee hiervoor een exclusief aanbod verwachten per mail.

Focus verleggen

'Anders zien, is anders denken, is anders voelen, is anders gedragen' (Stephen Covey). Hoe kun je je perspectief veranderen en je gaan focussen op wat je wél wilt in plaats van wat je níet wilt in je werk?

Hierbij alvast één tip in een preview van een compact E-boekje dat daar over gaat. Binnenkort kun je het complete exemplaar vinden op mijn website of de Facebook pagina van d'Ankh.

'Tegen de stroom in' over Punk en Zen (kijktip)

Onlangs heb ik een mooie documentaire gezien waaraan een collega, Barbara Hagebeek (van Zinvolledig), meegewerkt heeft. Het gaat over een boedhistische stroming die zich "against the stream" noemt. Wat mij aansprak was de verrassende combintie tussen punk en zen en hoe logisch dat eigenlijk is. Benadrukt werd dat het beoefenen van de dharma juist in het leven van alledag plaatsvindt. Dat is zoals ik het ook zie en ervaar. Hierbij de link naar de documentaire:

Tegen de stroom in

 

Heb je vragen of opmerkingen bij een onderwerp in de nieuwsbrief, neem dan gerust contact met me op.

Tot de volgende keer!

Hartelijke groet, Patricia Akkermans

Patricia Akkermans

M   06 15636340

E   contact@dankh.nl

I    www.dankh.nl