Patricia Akkermans | Dankh » Nieuwsbrief » juli 2015

Ken je dat, dat je graag iets wilt en dat je het niet krijgt?

De Dalai Lama had er de uitspraak over waarmee deze nieuwsbrief in jouw brievenbus belandde.

En het kan even duren voordat je dat ook zelf zo ervaart. Mij overkwam het weer een paar weken geleden. Lees verder door een klik op de foto

Nieuws uit de praktijk:
opening lokaal G-34 in Nijmegen

 

In Nijmegen hebben mijn partner en ik sinds een paar maanden een geheel eigen praktijkruimte. We hebben het lokaal G-34 genoemd, naar het adres in Nijmegen, Groenewoudseweg 34. In juni was de opening voor familie en vrienden.

Naast eigen coaching-, therapie- en trainingsactiviteiten stellen we lokaal G-34 ook open voor kleinschalige, niet commerciële activiteiten die de mens helpt tot groei, ontwikkeling en bewustwording. Zo zal Barbara Hagebeek vanaf september in G-34 op de dinsdagavond starten met Dharma Punx Nijmegen & Arnhem, een vipassana meditatiegroep. Meer informatie hierover kun je vinden op haar website www.zinvolledig.nl

Lokaal G-34 heeft ook een eigen website met agenda. www.G-34.nl. 

 

Publicatie

Deze week is mijn nieuwe artikel op Nieuwetijdskind gepubliceerd. De titel luidt: 

Stilte, angstaanjagend of heilzaam?

Met een klik op de foto kun je het lezen.

Ben op Nieuwetijdskind inmiddels vaste auteur geworden. Dat betekent onder andere dat mijn artikelen vanaf de eerstvolgende publicatie onder mijn eigen naam gepubliceerd worden i.p.v. onder de term 'gastauteur'.

Volledig gratis coachingsgesprek in september

In september trek ik weer uit alle nieuwsbriefsaanmeldingen één persoon die in september een volledig gratis coachingsgesprek wint.

Alle aanmeldingen tot en met 31 augustus tellen mee. De winnaar krijgt de eerste week van september persoonlijk bericht. 

Weet je nog mensen in je omgeving voor wie deze nieuwsbrief interessant is, maak ze er dan attent op. Als ze zich voor 31 augustus aanmelden maken zij ook kans op een volledig gratis coachingsgesprek.

Vragen is vrij

Een aantal van jullie zal gemerkt hebben dat ik begonnen ben om jullie persoonlijk te mailen met de vraag of er onderwerpen zijn omtrent hoogsensitiviteit waar je graag iets meer over zou willen weten. Vanaf volgende nieuwsbrief zal ik in een korte video op vragen of onderwerpen ingaan. Je kunt mijn uitnodiging per mail afwachten of je kunt mij nu al een onderwerp of vraag mailen via patricia@dankh.nl

Heb je de laatste tijd gedacht: "Ik wil het anders gaan doen in mijn werk." 

Fris en helder na je vakantie en van plan beter voor je zelf te gaan zorgen? Een workshop eind augustus om je innerlijk kompas te vinden.

 

Tot de volgende keer.

Hartelijke groet,

Patricia Akkermans

Patricia Akkermans

M   06 15636340

E   contact@dankh.nl

I    www.dankh.nl