Patricia Akkermans | Dankh » Nieuwsbrief » Innerlijk reizen

In deze nieuwsbrief een artikel over innerlijk reizen en informatie over een eigen-wijs pad rondom Nijmegen met kans op een gratis etappe.

Vandaag is mijn nieuwe artikel gepbliceerd op Online Magazine Nieuwetijdskind. Een artikel dat me na aan het hart ligt.

Zoeken naar de heilige graal- de weg naar jouw ware wezen

 

 

Walk of Wisdom- eigentijdse pelgrimsroute rond Nijmegen

Sinds een jaar ben ik vrijwilliger bij de organisatie Walk of Wisdom.

'Vier tot acht dagen lopen met telefoon en internet uit om na te denken over je leven en plaats in het grotere geheel. Dat is het concept van de 'Walk of Wisdom'. De route staat los van een religie en heeft als verbindende gedachte dat alle mensen onderdeel zijn van dezelfde aarde.' 

Wil jij ook het pad van je eigen wijsheid lopen? Vind je het leuk om dit met anderen te doen?

Vanaf 18 maart gaan we in 10 begeleide stiltewandelingen in een jaar de hele route rond. In september leid ik zelf de stiltewandeling met als thema 'innerlijke vrede'. Je kunt je inschrijven per wandeling, maar je kunt ook de hele route meelopen. Kijk voor meer informatie: begeleide stiltewandelingen.

Gratis eerste etappe van de begeleide stiltewandelingen voor jou?

Omdat ik aan den lijve ervaar hoe fijn het is om te wandelen in stilte en ik een grote fan ben van deze route wil ik aan één lezer de eerste etappe van de begeleide stiltewandelingen kado doen. Deze etappe is op zaterdag 18 maart en de route is 13,5 kilometer. Meer informatie over deze etappe: Nijmegen-Elyzeese velden

Een uitgelezen mogelijkheid om nader kennis te maken met de Walk of Wisdom, de sfeer, de organisatoren, de natuur rond Nijmegen en je leert mij ook meteen een beetje kennen.

Stuur mij voor 20 februari een mailtje als je kans wilt maken op gratis deelname. Na 20 februari verloot ik de gratis deelname. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van mij.

 

Fijne dag verder en tot een volgende keer!

Warme groet van Patricia

 

 

Patricia Akkermans

M   06 15636340

E   contact@dankh.nl

I    www.dankh.nl