Patricia Akkermans | Dankh » Nieuwsbrief » Een innerlijk kompas

Op een innerlijke reis is een innerlijk kompas onontbeerlijk.

Vandaag is hierover mijn nieuwe artikel gepubliceerd op Online Magazine Nieuwetijdskind.

4 Eenvoudige aanwijzingen voor onderweg

We zijn nu een kwartaal onderweg in 2017 en ‘hemeltjelief’ wat een geweldige intense transformerende energie komt er vanuit de Kosmos op ons af. Dit kunnen we ervaren in de herhaaldelijk terugkerende oppositie tussen Jupiter en Uranus, gecombineerd met de krachtige aanwezigheid van Pluto.      

Daarmee doen de energieën van 2017 ook op persoonlijk niveau een sterk appèl op transformatie, vrijwillig of gedwongen. De wereld zoals je deze kende, zoals je het voor je zelf gecreëerd had, blijkt toch minder stevige fundamenten te hebben dan je dacht. >>>

Vinden van jouw innerlijk kompas

Een innerlijk reis hoef je niet helemaal alleen te doen, wel zelf. Soms is het fijn om een onafhankelijke waarnemer en ervaringsdeskundige een stukje mee te laten lopen.

Heb je behoefte je verhaal te delen en wil jij je eigen aanwijzingen voor onderweg vinden? Tijdens een wandeling in de mooie natuur rondom Nijmegen praten we erover, maar we zijn ook stil en laten antwoorden vanuit de natuur tot ons komen.

Duur van de indivduele wandeling is 2,5- 3 uur. 

Voor jou als nieuwsbrieflezer en bij aanmelding in april kost het € 100,00. Krijg je er van mij nog een kop koffie of thee met (desgewenst) appeltaart bij. Op het goede leven, want blijven genieten is zoo belangrijk!

Planning van datum en dagdeel individuele wandeling in overleg, kan ook in mei of juni.

Vragen hierover of aanmelden via contact@dankh.nl of bellen 06 2554 1120

 

Fijne dag en tot een volgende keer.

Warme groet,

Patricia

Patricia Akkermans

M   06 15636340

E   contact@dankh.nl

I    www.dankh.nl