Dankh

Praktijk natuurgeneeskunde en life coaching - Nijmegen


 


 

Life coaching Intens

persoonlijke begeleiding

 

Is er iets wat je steeds bezighoudt?

Bijvoorbeeld

  • Waarom ben ik steeds zo moe?

  • Ik voel me zo leeg.

  • Ik lijk niet mezelf

  • Ik speel een rol

  • Ik voel me slecht over mezelf

  • Wat wil ik eigenlijk?

  • Wie ben ik eigenlijk?

  • ………

Je komt er steeds niet toe om er ‘iets’ mee te doen?

Deze vragen slurpen (levens) energie en doen je in een kringetje ronddraaien of ze houden je gevangen. Voel je dat je het zo niet langer wilt? Is het nu hoog tijd voor jou om hiermee intensief, krachtig en diepgaand aan de slag te gaan? Om het kringetje waarin je ronddraait te doorbreken? Om uit te breken en bevrijd te worden?

Hoogste tijd voor jou! Maak tijd vrij en geef jezelf een weekend of een week Life Coaching Intens.

Een weekend of week als deze is met name geschikt voor mensen die nog weinig bezig zijn geweest met of aandacht hebben gehad voor hun persoonlijke ontwikkeling.

Drie of vijf aaneengesloten ochtenden gaan we intensief samen aan het werk door middel van gesprekken, visualisaties en energiewerk. Je gaat op verschillende manieren met jezelf aan de gang. We sluiten iedere ochtend af met een heerlijke lunch.

Weekend: vrijdag -zondag       € 450,00

Week:       maandag-vrijdag     € 750,00

(Voor particulieren is dit inclusief 21% BTW, voor bedrijven is dit exclusief 21% BTW)

Het eerstvolgende geplande weekend is 24-26 augustus. De eerstvolgende geplande week is 15-19 oktober. Daarnaast kan een weekend of week Life Coaching Intens samen in overleg gepland worden.

Wat zijn de ervaringen van anderen?

‘Inzichten, scherpe bochten en zachte landingen’

Deze week life-coaching Intens heeft me een verrassende wending gegeven in mijn idee over iets waar ik steeds weer tegenaan liep. Alle spanningen die ik daar steeds in mijn leven op tegenkwam bleken ergens anders vandaan te komen. Waar ik op dit thema was vastgelopen sta ik nu in een nieuwe deuropening met een nieuwe open wereld voor me. Ik kan alle kanten op, zeker ook de goede! Ik heb een eigen keuze kunnen maken en kan authentiek verder. 

Een week stilstaan bij mezelf en een hele week vol inzichten, scherpe bochten, zachte landingen was het een warm bad aan mezelf. Dank je wel, voor de ondersteuning om in het diepe te springen met zoveel tools en know-how. Ik durfde te gaan, open en eerlijk. Ik kon echt er helemaal voor gaan en voel me nu meer mezelf. Dank, dank, dank.   D.

‘Ik leer steeds beter om de verantwoordelijkheid van mijn leven in eigen hand te nemen’

Heb genoten van deze week, ook omdat ik even helemaal weg van huis was. Had nog nooit zoveel bij mezelf stilgestaan. Ik heb veel inzichten gekregen, bijvoorbeeld in de relatie naar mijn ouders en mijn plaats in het gezin. Ik leer steeds beter om de verantwoordelijkheid van mijn leven in eigen hand te nemen. Ik heb tot nu heel veel geleefd naar wat ik dacht dat anderen van mij verwachten. Dat zit allemaal in mijn hoofd en is dus niet reëel de verwachting van een ander. Ben er mee bezig en ga stap voor stap vooruit. Eigenlijk leer ik voor het eerst in mijn leven om voor mezelf te denken en dat is wennen en zoeken. I.

‘Al met al was het leerzame en bijzondere week’

Het maken van een tijdlijn van 0 jaar tot nu was voor mij een bijzondere ervaring. Ik zag op papier, hoe mijn leven tot nu toe verlopen was.

Ik kreeg nieuwe kennis aangereikt waar we mee gingen werken zoals geweldloze communicatie. Al die inzichten over hoe dit werkt vond ik een verrijking van mijn geest. Ik heb inzicht gekregen dat als je beter je gevoelens en behoeften kenbaar kan maken het leven een stuk mooier en gelukkiger kan zijn!

De kernwoorden die ik voor mijzelf ontdekte deze week zijn; speels, vrij, reizen en avontuur. Het alleen al zien van deze woorden geeft mij een blij gevoel.

Na deze week heb ik ook gemerkt dat ik het fijn vind om mijn hersens te gebruiken en me meer in dingen te verdiepen. Dat geeft me voldoening. Al met al was het leerzame en bijzondere week. J.

​​

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!